Landet

25 Juli 2014, 18:34
Mamma har semester just nu så då passar vi på att sola, bada och bara ta det lungt ute hos mormor och morfar. Igår var jag dock inne i stan för att ha filmkväll med Embla. Vi tittade på The Purge som jag tyckte var en perfekt skräckfilm för mig som åtminstone vill kunna sova när jag har tittat klart (har paranormal aktivity att tacka för det), så om ni är som jag och är lite fega när det kommer till skräckfilmer kan jag rekommendera The Purge. :)

Hundvakt

09 Juli 2014, 16:40
 
 
Idag hade Felicia hand om sin kompis franska bulldog, så vi mötte upp Johanna och tog till vara på vädret genom att sätta oss i en park och umgås. Jag blir så himla sugen på att ha en egen hund vid såna här tillfällen men det går ju inte p.g.a. skolan och mina föräldrars jobb, så det får tyvärr vänta. Men någon gång i framtiden ska jag ha min alldeles egna lilla hund!

Värme

07 Juli 2014, 17:07
 
Idag har jag och Leia har legat på altanen i det fina vädret hela dagen, men eftersom det var riktigt varmt parkerade jag mig i en solstol under parasollet med en stor kanna vatten medan hon prompt skulle ligga i solen. Hon låg envist och flåsade i värmen några minuter innan hon släpade sig till närmsta skugga. Det måste vara riktigt varmt att vara hund under dagar som idag, men när hon självmant lägger sig mitt i solen och vägrar använda barnpoolen vi ställde fram åt henne som något annat än en stor vattenskål får hon skylla sig själv, haha. 

Chokladfondue

04 Juli 2014, 21:53
 
 
Mitt chokladfondue-set måste vara bland de bästa presenterna jag har fått. Efter en dag som idag med sol och bad passar det perfekt med chokladdoppade jordgubbar och en film (Apornas planet) som avslutning! 
RSS 2.0