Körkort!

23 Juni 2014, 19:39
Imorse hade jag en lektion 45 minuter innan uppkörningen där vi repeterade lite, gick igenom fickparkering och säkerhetskontrollerna, men då var jag inte alls nervös utan nervositeten kom när vi stod och väntade på uppkörningskvinnan. Hon var jättetrevlig och avdramatiserade det hela väldigt bra, så när vi började köra släppte nervositeten direkt och ca 30 minuter senare hade jag mitt efterlängtade körkort!
 
Efter att ha hört vissa som varit missnöjda med sina körskollärare och/eller bilar är jag jätteglad att jag valde just den trafikskola jag gjorde. Deras bil och jag klickade direkt och jag kunde inte ha haft en bättre körlärare! 

Glad midsommar!

20 Juni 2014, 16:35




Teoriprovet

19 Juni 2014, 23:48
Igår gjorde jag teoriprov för körkortet och... jag klarade det!!! Det var sjukt nervöst att klicka på avsluta-knappen
men jag blev så himla glad när det stod att jag var godkänd och gick med ett stort leende hela vägen hem. 
Nu har jag bara uppkörningen kvar, sen har jag förhoppningsvis mitt efterlängtade körkort! 

Gröna Lund

12 Juni 2014, 22:55
Idag har jag och några tjejer från klassen varit på Gröna Lund. Vi åkte upp vid lunch och möttes av en mörk himmel och regn... Men det var inga köer alls vid entrén och knappt vid karusellerna heller, så det var väldigt skönt även om vi fick stå ut med lite regn istället. 
 
Jag tycker att jag har blivit ganska mesig när det kommer till att vara på nöjesfält. När jag har åkt de karuseller jag vill en gång känner jag mig ganska nöjd, till skillnad från när jag var mindre och lätt kunde härja runt från öppning till stängning och fortfarande vilja åka mer. 

Köra hela dagen

10 Juni 2014, 22:48
Idag har jag spenderat i princip hela dagen i olika bilar. På morgonen/förmiddagen var det dags för halkbanan. Det var några gånger som bilen snurrade hejvilt och jag satt och skrattade för mig själv, men annars gick det jättebra och det var väldigt roligt! Efter lunch hade jag sedan en vanlig körlektion + lilla uppkörningen, och som om inte detta var nog tyckte mamma att jag kunde köra hem också, så idag har jag spenderat väldigt många timmar bakom ratten. Tur att det är kul!

Firande

07 Juni 2014, 20:29
Idag firade jag min födelsedag med familjen. Jag började baka redan igårkväll och höll på hela dagen idag också, men jag tycker det är kul att baka så det gör mig absolut inget! 

Bilder från hajken

06 Juni 2014, 12:38
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Armbandet

05 Juni 2014, 15:18


Här är armbandet jag fick av Embla igår. Det är ett silverarmband med en liten blomma som har en diamant i mitten och en liten guldkant runt. Jag tycker det jättegulligt och blev superglad när jag fick det, tack Embla! 

18 år!

04 Juni 2014, 23:12
 
 
Idag var det äntligen min tur att bli 18, med allt vad det innebär. Jag väcktes av en hoppande hund och frukost på sängen hemma hos mamma och blev sedan inskjutsad till stan för att gå på avslutning i skolan. Vid åtta ungefär ringde Embla och bad mig komma ut till porten. Förvirrad som jag var gick jag ner och öppnade dörren och där stod hon med en födelsedagsbakelse i handen, snacka om att jag blev överraskad! Jag fick även ett jättefint Thomas Sabo-armband av henne som jag tänkte visa imorgon när det är lite bättre ljus att ta bilder i. Senare på eftermiddagen fick jag reda på att både Emblas mamma och min mamma och pappa hade haft ett finger med i spelet när det gällde överraskningen, alla verkade ha fixat och donat för att Embla skulle kunna göra något speciellt för mig på min 18-årsdag.
 
Efter avslutningen gick jag och några tjejer från klassen och åt lunch för att fira min födelsedag och att vi äntligen har sommarlov (!), sedan avslutades dagen med middag och efterrätt som jag fick välja. Sammanfattningsvis har jag haft en fantastisk 18-årsdag och kommit fram till att jag är väldigt glad över att ha så fin familj och bästa vän som lägger ned en massa tid och omtanke på mig! ♥
RSS 2.0