Dressyr

30 Mars 2013, 12:31

Jag har precis duschat och bytt om efter en dressyrlektion tillsammans med Louise på Ekeby. Det gick jättebra och det var ganska skönt att vi var två bara, inte för många men samtidigt inte all fokus på en själv!

Nu ska jag och pappa åka iväg en sväng till Tuna park för att äta och kika i butikerna. Påskafton levererar!

Reklammusik

29 Mars 2013, 08:34
Jag vet inte hur länge jag satt igår kväll och letade efter låten cubusreklamen som går just nu (vår 2013) åt pappa. Varenda gång den har gått på tv:n har han undrat vad den heter, så igår tog vi reda på det! Men vilken tid det tog... 
 
Oftast när man hör en låt som man gillar brukar det fungera att spela in den med shazam/soundhound eller något liknande, eller lyssna på texten och söka på den men det funkade inte i detta fall. Snacka om att jag blev nöjd när jag hittade den sen! Google, det är du och jag till döden skiljer oss åt ♥
 

Smurfhits 1

28 Mars 2013, 19:47
Jag kommer ihåg när jag var liten och lyssnade på smurfarna hela tiden. Där kan vi snacka om feel-good-musik! Så gissa om jag blev överlycklig när jag såg att skivan jag hade när jag var liten finns på spotify! Nu sitter jag i soffan och sjunger med i låtarna medan pappa tittar lite snett på mig, haha, det är helt galet att jag fortfarande kan låtarna... 
 
 

Math

27 Mars 2013, 17:45

13:20 blev 16:00 för mig idag... Medan mina klasskompisar gick hem efter mattelektionen satt jag kvar och gjorde prov. Jag var så otroligt trött i huvudet på slutet att jag knappt visste vad jag höll på med.

När jag väl kom hem vid halv fem pluggade jag lite till men denna gång på en utvärdering och åt samtidigt lite välförtjänt mat eftersom min typ tog över.

Nu tänker jag belöna mig själv med ett Gossip Girl avsnitt. Så det så.

Two days

27 Mars 2013, 08:15

Nu är det bara idag och imorgon kvar, sen är det påsklov! Idag slutar jag 13:20 och imorgon börjar jag 12:10, så det är två ganska sköna dagar jag har framför mig. Dock skulle det vara bra om jag fick lite plugg gjort innan påsklovet...



Studiedag

25 Mars 2013, 13:12

Idag har vi studiedag på min skola och jag är ledig förutom ett utvecklingssamtal klockan tre. Först blir det lunch framför Hannah Montana! Jag kommer ihåg för några år sedan när jag var besatt av disney channel, haha!



Inlägg med egen vilja

23 Mars 2013, 20:15

Blogginlägget innan detta var tidsinställt till klockan åtta, men tydligen bestämde det sig för att publiceras tidigare. Så ni behöver inte fundera på varför jag skrev "om en halvtimme" när det var längre tid kvar :)

Earth hour

23 Mars 2013, 20:13
Om ungefär en halvtimme inträffar årets Earth Hour. Jag tycker det är en ganska mysig grej och att det sen är för möljöns skull gör ju inte saken värre! Tänd en massa ljus, släck lamporna, stäng av alla tv-apparater osv. och spela monopol kanske? Det ska nog jag göra, det var jättelängesen jag spelade monopol! 
 
 

Double dream hands

23 Mars 2013, 10:12
 

Fredagsmys

22 Mars 2013, 23:17

Min fredagskväll har, hittills, spenderats med Johanna och Felicia. Vi har ätit tacos, tittat på Desperate Housewives och bara suttit och pratat. Otroligt mysigt!

Tråkmåns

21 Mars 2013, 18:20
Jag vet inte varför men jag tar nästan inga bilder längre! Med det så menar jag vardagsbilder på t.ex. mig själv eller mina vänner osv. Hur tråkigt som helst, men detta är anledningen till varför jag knappt skriver något här. Jag ska försöka bättra mig på den fronten! 

Klockor

20 Mars 2013, 16:33

I måndags köpte jag nya klockor till mig själv. Eftersom jag ville ha både en guldig och en silvrig och mitt presentkort räckte till både och så passade jag på att köpa två stycken!

Jag är nog lite mer inne på den guldiga som jag har på mig idag men jag kommer att använda båda två flitigt.

Ps. Den sitter inte alls lika hårt som den ser ut att göra på bilden.

Precis

19 Mars 2013, 16:40

När jag såg den här bilden på Facebook för första gången började jag skratta lite för mig själv eftersom det verkligen stämmer! Ibland i alla fall :)


Fiskbensfläta

16 Mars 2013, 14:36

Idag lyckades jag för första gången göra en fiskbensfläta på mig själv! Den var väl kanske inte den bästa, men bra för att vara mig.
Det är ju ganska snyggt faktiskt, så jag kanske skulle ha det lite oftare?

Att bli äldre

14 Mars 2013, 21:58
Ända sen jag var liten har jag funderat på hur det är att vara stor, sett upp till min storebror som är några år äldre och fantiserat om den dagen jag är stor och går i nian. Nu är nian förbi och jag är där bara min vildaste fantasi har vågat befinna sig förut. Att ta körkort, bli myndig, flytta hemifrån och bli vuxen är inte lika långt bort längre vilket skrämmer mig lite. Det är med någon skräckblandad förtjusning jag inser att jag faktiskt är 17 år snart, vilket betyder att jag har ett år kvar innan jag blir ''vuxen''.   
 
För mig känns det som att det kom från ingenstans. Från 10 år till 16 på två sekunder ungefär. Allt går så otroligt fort nu att jag knappt hänger med, på både gott och ont. 
 
Grejen är att jag fortfarande känner mig liten, och att bli äldre med allt vad det innebär känner jag mig inte alls lika beredd på som jag trodde jag skulle göra när jag var liten och funderade på saken. 
 
Nian känns så långt borta fast det bara var knappt ett år sedan. 

Skolan

13 Mars 2013, 16:43

Denna skoldag slutar normalt sett 13:20 men inte idag för min del. Eftersom jag var sjuk för några veckor sen hade jag en egenplanerad idrottslektion (badminton) att ta igen. Men den var ganska rolig faktiskt!

Nu sitter jag däremot och väntar på Embla som skriver prov, men det var nog bara bra för jag har fått en del skolarbete gjort under tiden.

En dag i slowmotion

12 Mars 2013, 15:30

Den här skoldagen har gått otroligt segt men äntligen är den över! Matten var rena plågan när energinivån var nere på botten...

Nu ska jag plugga lite och sen laga mat, ett mellanmål först är nog inte helt fel heller.


Caxton Sports Management

11 Mars 2013, 19:52
Idag hade vi en föreläsning på entreprenörskapslektionen. Caxton Njuki hette killen som föreläste och jag måste säga att det var en riktigt bra och inspirerande föreläsning! Det var inte bara bra innehåll utan han var duktig på att prata och man ville verkligen lyssna, så om ni någonsin får chansen att lyssna på honom tycker jag att ni ska göra det! Jag tog med mig många saker från den föreläsningen och det tror jag att nästan alla som lyssnat på honom gör. 
 
Han som föreläste (Caxton) är på omslaget av tidningen vi fick med oss. Ett likadant armband som han har på sig fick vi också! 
 

Välbehövligt

10 Mars 2013, 15:29

Jag kom hem en mjukisdress och ett par galgar rikare. Välbehövliga inköp dessutom! Nu ska jag smida lite planer angående möblerna jag tittade på på Ikea.

IKEA

10 Mars 2013, 11:19

Alldeles strax styr mamma och jag bilen mot Ikea. Jag har en massa inspiration och idéer angående mitt rum som bara väntar på att förverkligas! Men idag blir det nog inte så mycket shopping för min del, utan jag ska nog mest titta och planera mina framtida inköp.

Hoppas temperaturen tar sig uppåt snart också för solen kämpar på för fullt i alla fall! Helt otroligt att det är mindre än tre månader kvar till sommarlovet!!!

Mello

09 Mars 2013, 21:35

Ikväll är det final i melodifestivalen, vilket förmodligen ingen har missat! Jag, Felicia och Johanna sitter och tittar just nu hemma hos Felicia. Loreen och Euphoria från förra året blir ju dock svårt att toppa, men vi får se hur det går!

Friday

08 Mars 2013, 13:20

Solsken ute, film på historian och nu lunch på Spicy hot med Embla. Fredag för hela slanten!


Effektivitet

06 Mars 2013, 13:59

Dagens skoldag slutade för ca 45 minuter sedan efter en otroligt effektiv matte-lektion, det är kul när man förstår och det går bra!

Nu har jag gått hem till farmor en stund innan mamma slutar jobbet. Hon sitter och syr min kusins byxor medan jag inspekterar hennes knapp-samling. En hel låda med en massa gulliga (och vissa mindre gulliga) knappar!

Livräddning

05 Mars 2013, 08:04

Idag ska vi ha livräddningskurs i badhuset på eftermiddagen. Mamma säger att det är roligt, men vi får väl se om några timmar! Först på schemat står samhällskunskap och matte.



Ny vecka!

04 Mars 2013, 09:28

Förra veckan var inte en av mina bättre veckor. Jag var ganska nere vissa dagar och inte alls glad, men nu känns det mycket bättre! Vi var hos mormor och morfar igår och åt våfflor. Att hälsa på dem gör mig alltid glad :)

Ny vecka idag som förhoppningsvis blir bättre än den förra. Det känns så i alla fall!

1:a Mars 2013

01 Mars 2013, 19:42

Wow, redan första mars! Det känns som februari bara flög förbi. Solen sken när jag gick hem från skolan vilket bara gav mitt humör en rejäl skjuts uppåt! Det gör att jag får lite hopp om sommarvärme och frihet om några månader :)

Äntligen helg.



RSS 2.0