Vildhunden

27 September 2014, 17:47
Nu kommer den där tiden när man inte vet om man ska ta vinterjacka eller t-shirt på morgonen, men eftersom solen sken och det var ganska varmt idag passade jag på att ta med mig gräshoppan på bilden ut och låta henne race:a av sig lite på fälten. Att döma av farten hon hade när hon svischade förbi verkade det vara väldigt uppskattat!

Plugghögen växer

22 September 2014, 22:14
Just nu är en sån period när proven avlöser varandra och jag längtar lite extra mycket till studenten. Det känns lite som att ödet slog tillbaka för att jag sa att de kurser jag tycker verkar roliga börjar nu, haha...

Valet 2014

15 September 2014, 19:39
Igår var det dags för mig att rösta för första gången. Det var ganska kul att känna att man faktiskt är med och påverkar, om än bara lite grann. :)
 
På kvällen satt jag uppe och tittade på valvakan en bit in på natten och fick reda på att de röd-gröna vann och Stefan Löfven blev Sveriges nya statsminister. Det är jättetråkigt att alliansen förlorade och att Fredrik Reinfeldt kommer att avgå som både statsminister och partiledare då jag tycker att han och hela alliansen har gjort ett jättebra jobb under dessa åtta år, men det är bara acceptera läget och hoppas att de röd-gröna tar väl hand om vårt land från och med nu. 

Skogspromenad

13 September 2014, 13:18
Efter frukosten tog jag med mig Leia och gick till en liten skog här i närheten. När vi kom fram till fältet som ligger strax efter skogen släppte jag henne så hon fick springa av sig lite, och herregud vad hon sprang! Hon såg ut som en liten kalv på grönbete när hon hoppade runt i gräset, haha. :)

Hoppa över måndagen

02 September 2014, 09:12
I helgen var jag, som sagt, i Göteborg och vi kom faktiskt inte hem förrän igår kväll så man kan säga att jag i princip hoppade över måndagen, eller ja i alla fall den tråkiga biten. Idag är det däremot dags att återgå till vardagen men det känns ganska skönt att börja skolveckan på en tisdag. 
 
Söndagen spenderade jag och pappa på Liseberg och som jag skrev i inlägget under trodde jag inte att vi skulle åka speciellt mycket (om ens något) men det slutade med att vi köpte varsitt åkband och sprang emellan karusellerna som barn på julafton. Det var ganska mulet och inte så varmt vilket gjorde att det knappt var några köer, så därför passade vi på att åka alla värstingattraktioner som Helix, AtmosFear och Balder. Det var första gången vi åkte Helix och jag måste säga att den har blivit en ny favorit! 
RSS 2.0